Radhusen

Elddonets fina stadsradhus har en vacker gestaltning intill naturmarken och plats för hela familjen. Entréplanet erbjuder ett generöst kök från Ballingslöv med vita snickerier och bänkskivor i stenkomposit. Vid den genomtänkta köksön kan familjen umgås och den blir en naturlig samlingspunkt när vännerna kommer på besök. Vardagsrummet med 5 meter i takhöjd och fantastiskt fönsterparti i stort sett från golv till tak skapar ett enormt ljusinsläpp och rymd och känslan av naturen utanför blir påtaglig inne i bostaden. Här nås den egna uteplatsen i sydväst för sköna stunder i solen. På mellanplan finns två generösa sovrum samt klädkammare och på övre plan ytterligare ett sovrum samt allrum och badrum. Här finns dessutom både balkong mot föreningens innergård i nordost samt den privata terrassen i sydväst.

Lägenhetsväljare

FAQ

Köpprocess och betalningKöparen skriver upplåtelseavtal med föreningen, en handpenning om 100 000 kr faktureras. Resterande slutlikvid betalas vid tillträde.
InflyttningMöjlighet till flexibelt tillträde från juni 2023.
ParkeringMöjlighet till garageplats finns. Garaget hanteras av en extern operatör som sköter uthyrningen till föreningens medlemmar. Kostnad ca 1300 kr /månad. Två laddplatser finns tillgängliga och erbjuds utifrån köpordning. Laddplats kostar 500 kr/månad utöver ordinarie hyra, plus förbrukning.
Uppvärmning, energiförbrukning och driftRadhusen värms upp av en frånluftsvärmepump med varmvattenberedare. Beräknad energiförbrukning för uppvärmning är ca 12500 KWh/år. Boende ansvarar för skötsel och underhåll av värmepump.
HusleverantörC4 Hus
FörrådExternt förråd finns i källare i trapphus 1

Intresserad av att köpa? Kontakta våra mäklare här nedan.

Karin Axelsson

Telefon: 08-55 55 13 68
E-post: karin.axelsson@erikolsson.se

Lisa Forsblad Beckman

Telefon: 076-893 12 14
E-post: lisa.beckman@erikolsson.se